Zajtrk

Zajtrk
ZAJTRK Brez glutena

Kosilo

Kosilo
KOSILO Brez glutena

Sladice

Sladice
SLADICE Brez glutena

KROMPIRJEVI POLPETI S SKUTO

 

Sestavine:

60 dag krompirja

3 žlice vročega mleka

30 dag odcejene skute

3 jajca

1 žlico sladkorja

3 žlice ruma

1 pest rozin

olje za cvrtje

sladkor za posipanje in sol



Postopek:

  1. Krompir operemo in skuhamo v soljeni vodi.

  2. Olupimo ga in s stiskalnico še vročega stisnemo in pretlačimo z vročim mlekom.

  3. Nato primešamo skuto, razžvrkljana jajca, sladkor, rozine in rum.

  4. Z mokrimi rokami oblikujemo polpete in jih na vročem olju ocvremo zlato rumeno.

  5. Po želji jih potresemo s sladkorjem v prahu in ponudimo z dušenimi jabolki.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Naložite recept

Uploading...
Please Wait!
Izberite datoteko za prenos [ + ]
...