Zajtrk

Zajtrk
ZAJTRK Brez glutena

Kosilo

Kosilo
KOSILO Brez glutena

Sladice

Sladice
SLADICE Brez glutena

CURRY PIŠČANEC

 

Sestavine: 

 

1  žlica kurkume

1 žlica čilija v prahu

1 žlica kumine v prahu

1 žlica začimbne mešanice Garam masala 

1 žlica ingverja

2 žlice vinskega kisa

1 čili

400 g paradižnika v kosih

100 ml vode

ščepec soli

ščepec popra

piščanec

 

 

Postopek:

  1. Piščanca narežete na kocke in ga položite v veliko posodo. Čez piščanca posujete kurkumo v prahu, čili, kumino, začimbno mešanico Garam masala, ingver in vinski kis. Dobro premešate in položite piščanca v ponev.

  2. Po parih minutah, ko je piščanec pečen dodate 1 čili in paradižnik. Dobro premešate in dodate vodo, sol in poper. Vse skupaj dušite približno 1 uro.

Curry piščanec lahko postrežete z rižom.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Naložite recept

Uploading...
Please Wait!
Izberite datoteko za prenos [ + ]
...