Zajtrk

Zajtrk
ZAJTRK Brez glutena

Kosilo

Kosilo
KOSILO Brez glutena

Sladice

Sladice
SLADICE Brez glutena

BREZ GLUTENA PIZZA

 

Sestavine:

250g brezglutenske moke
četrt kvasa raztopimo v 2 do 3 dl vode
ščepec soli
2 žlici sončničnega olja
1 žlica jabolčnega kisa

Nadev:

1. Za nadev potrebujemo pelate, origano in ščepec soli. Vse skupaj zmešamo z mešalnikom.

2. Testa ne pustimo vzhajati. Takoj ga razmažemo z vlažno žlico ali nožem (debelina cca. 2-3 mm) na papir za peko.

3. Pelati, origano, ščepec soli zmiksamo s paličnim mešalnikom, da dobimo redko maso ostalo po želji.

4. Z želenim nadevom obložimo zgoraj pripravljeno testo in pečemo pri 180 stopinjah cca. 20 minut.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Naložite recept

Uploading...
Please Wait!
Izberite datoteko za prenos [ + ]
...