Zajtrk

Zajtrk
ZAJTRK Brez glutena

Kosilo

Kosilo
KOSILO Brez glutena

Sladice

Sladice
SLADICE Brez glutena

KROMPIRJEVI SVALJKI

 

 

Sestavine:

500 g krompirja
100 g koruznega škroba
1 jajce
sol

Postopek:

1. Krompir damo v rahlo osoljeno vodo. Še toplega olupimo in pretlačimo s tlačilko za krompir.

2. Dodamo sol, jajce in postopno koruzni škrob, da dobimo ustrezno gosto krompirjevo testo.

3. Krompirjevo testo oblikujemo za prst debel svaljek, ga razrežemo na največ dva prsta velike kose in jih vstavimo v slan krop.

4. Ko priplavajo na površje, kuhamo še največ 2 minuti. Nato jih poberemo iz vode in ponudimo z omako

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Naložite recept

Uploading...
Please Wait!
Izberite datoteko za prenos [ + ]
...