Zajtrk

Zajtrk
ZAJTRK Brez glutena

Kosilo

Kosilo
KOSILO Brez glutena

Sladice

Sladice
SLADICE Brez glutena

PIŠKOTI IZ RIŽEVE MOKE

 

Sestavine:

300 g riževe moke
za noževo konico pecilnega praška in sode bikarbone
za noževo konico cimeta
ščepec soli
150 g masla
2 jajci
100 g sladkorja

Postopek:

1. Vse sestavine zmešamo v gladko testo. Oblikujemo hlebček, ga ovijemo v folijo ali vrečko in za pol ure postavimo na hladno.

2. Testo razvaljamo in izrežemo poljubne oblike. Lahko oblikujemo tudi rogljičke.

3. Piškote pečemo pri 200 stopinjah 8–10 minut, da svetlo porjavijo.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Naložite recept

Uploading...
Please Wait!
Izberite datoteko za prenos [ + ]
...