Zajtrk

Zajtrk
ZAJTRK Brez glutena

Kosilo

Kosilo
KOSILO Brez glutena

Sladice

Sladice
SLADICE Brez glutena

PUDING Z JABOLKI

 

Sestavine:

½ kg jabolk

5 žlic sladkorja

vrečko vaniljevega pudinga

6 dl mleka

1 jajce

sladko smetano

 

Postopek:

  1. Olupljena in očiščena jabolka narežemo na kocke in do mehkega zdušimo s po 2 žlicama sladkorja in vode.

  2. Ohladimo.

  3. Prašek za puding razmešamo s 3 žlicami sladkorja, rumenjakom in 1dl mleka in zakuhamo v 5dl vrelega mleka.

  4. Puding med kuhanjem stalno mešamo, da se zgosti, nato ga odstavimo in vanj umešamo najprej sneg iz beljaka in nato še pripravljena jabolka.

  5. Prelijemo ga v skledo, dobro ohladimo in okrasimo s stepeno smetano.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Naložite recept

Uploading...
Please Wait!
Izberite datoteko za prenos [ + ]
...