Zajtrk

Zajtrk
ZAJTRK Brez glutena

Kosilo

Kosilo
KOSILO Brez glutena

Sladice

Sladice
SLADICE Brez glutena

VANILIJEVA KREMA

 

Sestavine:

½ litra mleka

vaniljev puding

2 jajci

3 žlice sladkorja

2 dcl stepene smetane

 

Postopek:

  1. Mleko zavremo. V posodo damo puding, rumenjaka in sladkor ter dve žlici mrzlega mleka in dobro stepemo.
  2. Med stalnim mešanjem prilijemo vroče mleko, nato damo posodo na štedilnik in prevremo.

  3. Odstavimo, vmešamo stepen beljak ter razporedimo po pecljatih kozarcih.

  4. Preden ponudimo, okrasimo s smetano, za kakšne svečane priložnosti pa prelijemo še s stopljeno čokolado.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Naložite recept

Uploading...
Please Wait!
Izberite datoteko za prenos [ + ]
...