Zajtrk

Zajtrk
ZAJTRK Brez glutena

Kosilo

Kosilo
KOSILO Brez glutena

Sladice

Sladice
SLADICE Brez glutena

JABOLČNI NARASTEK

 

Sestavine:

60 – 70 dag jabolk

4 žlice sladkorja

4 jajca

nekaj masla za premaz pekača

1 vanilin sladkor

 

Postopek:

  1. Oprana, očiščena in narezana jabolka skuhamo z dvema žlicama sladkorja.

  2. Ko so kuhana jih spasiramo.

  3. S preostalima dvema žlicama sladkorja penasto umešamo rumenjake in maso zmešamo z jabolčnim pirejem.

  4. Iz beljakov stepemo trd sneg in ga narahlo vmešamo pireju.

  5. Z maslom dobro premažemo pekač, napolnimo ga z zmesjo, in damo v ogreto pečico ter ga najprej nekaj minut pečemo z manjšo temperaturo, nato pa jo povečamo.

  6. Ko zarumeni je pečen.

  7. Na koncu ga posujemo z vaniljevim sladkorjem.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Naložite recept

Uploading...
Please Wait!
Izberite datoteko za prenos [ + ]
...