Zajtrk

Zajtrk
ZAJTRK Brez glutena

Kosilo

Kosilo
KOSILO Brez glutena

Sladice

Sladice
SLADICE Brez glutena

BISKVIT BREZ GLUTENA

 


Sestavine:

180 g brezglutenske moke

(za piškote)

50 g masla ali margarine

1 dl vode

2 jajci

200 g sladkorja

½ naribane limonine lupine

2 čajne žličke pecilnega praška

Postopek:

 

  1. Segrejete pečico na 170 stopinj, nato namastite pekač in ga posujete z moko.

  2. Razpustite maslo in dodate vodo. Segrejete skoraj do vretja.

  3. Zmešate jajca in sladkor, da dobite belo penasto maso.

  4. Dodate naribano limonino lupino.

  5. Zmešate moko in pecilni prašek, počasi dodajate tekočino in previdno mešate.

  6. Maso vlijete v namaščen pekač in ga položite v pečico. V pečici biskvit pečete ca 30 minut.

  7. Preden vzamete pečen biskvit iz pečice ga še nekaj časa pustite notri pri ugasnjeni pečici. Na koncu ga samo še ohladite in postrežete
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Naložite recept

Uploading...
Please Wait!
Izberite datoteko za prenos [ + ]
...