Zajtrk

Zajtrk
ZAJTRK Brez glutena

Kosilo

Kosilo
KOSILO Brez glutena

Sladice

Sladice
SLADICE Brez glutena

BREZ GLUTENA LEŠNIKOVI RJAVČKI

Sestavine:

75 g masla ali margarine

150 g rjavega sladkorja

100 g sladkorja

1 jajce

100 g lešnikovih jeder

2 jedilni žlici kakava

1 čajna žlička vaniljevega sladkorja

1 čajna žlička pecilnega praška

90 g brezglutenske moke

Postopek:

  1. Pečico segrejete na 200 stopinj. Pekač obložite s peki papirjem.

  2. Razpustite maslo in ga zmešajte z rjavim sladkorjem, navadnim sladkorjem in jajcem.

  3. Grobo sesekljajte lešnike in jih dodajte masi z ostalimi sestavinami. Vse skupaj mešate dokler ne dobite gladke zmesi.

  4. Maso razporedite po pekaču in pecite ca 15 minut.

  5. Pecivo narežite, ko je še vroče.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Naložite recept

Uploading...
Please Wait!
Izberite datoteko za prenos [ + ]
...