Zajtrk

Zajtrk
ZAJTRK Brez glutena

Kosilo

Kosilo
KOSILO Brez glutena

Sladice

Sladice
SLADICE Brez glutena

ČOKOLADNA ROLADA BREZ GLUTENA

 

Sestavine:

Testo:

75 g brezglutenske moke

3 jajca

1 čajna žlička pecilnega praška

150 g sladkorja

2, 5 jedilne žlice kakava

Nadev:

2 čajne žličke vanilijevega sladkorja

100 g masla ali margarine

1 rumenjak

150 g sladkorja v prahu

Postopek:

  1. Pečico segrejete na 250 stopinj. Obložite pekač s peki papirjem.

  2. Stepete jajca in sladkor, da dobite belo gladko penasto maso.

  3. Dodajte masi suhe sestavine in narahlo premešajte.

  4. Razporedite maso po pekaču in pecite ca 5 min.
  5. Sveže pečeno pecivo potresite s sladkorjem in ga zvrnite na peki papir, da se ohladi.

  6. Zmešajte maslo in sladkor v prahu, da dobite penasto maso. Dodajte rumenjak in vanilijev sladkor. Vse skupaj premešajte.

  7. Pecivo namažite z nadevom in ga s pomočjo peki papirja zvijete.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Naložite recept

Uploading...
Please Wait!
Izberite datoteko za prenos [ + ]
...